Në Spanjë një “Yll” dhe në Shqipëri një “Lopë”reagon Ronela Hajati

1 vit më parë

Ronela Hajati është këngëtarja që do të përfaqsojë Shqipërinë në Eurovision 2022.
Me këngën fituese “Sekret” Ronela premton shumë duke parë reagimet në internet nga e gjithë bota.

Por “halli” i disa njerëzve nuk është ky por janë kilet e Ronelës.
Shtimi i saj në peshë ka kaluar në vend të dytë këngën dhe këngëtarja ka dy fjalë për këtë.

E ftuar së fundmi në Barcelonë,Ronela u prek nga mikpritja dhe komplimentet e shumta që mori për këngën duke mos ja vënë fare në pah kilet.

Ky është dhe reagimi i saj pas eksperiencës në Spanjë.

Të ngjashme