Ne sfond kenga qe i dedikoi Bores, habit reagimi i Donaldit dhe Trixes

7 muaj më parë

Teksa banoret kane qene ne gjume ne sfond eshte vendosur kenga TL qe Donaldi i dedikoi Bores.

Menjehere dyshja ka mbuluar koken me jorgan duke treguar ne nje fare menyre se nuk duan ta degjojn aspak.

Nje gjest i kuptueshem nga Trixa ama jo nga Donaldi, mos e publikone vella fare kur eshte puna keshtu!

Të ngjashme