Kryefjala Logo

Ne që mbarojmë për pushimet e Venerës dhe Lindit

26 Mars, 2022 | 10:30 am

Ata janë një nga çiftet më simpatike dhe mbi të gjitha nga më të talentuarit në muzikën shqiptare. E kemi fjalën për Venera Lumanin dhe Lind Islamin, që janë duke publikuar një nga një këngët e albumit të tyre të ri. “Kush”, “Dilema”, “Fati” janë tre projektet e para që si gjithnjë kanë tërhequr vëmendjen e publikut.

Por përveç muzikës së mirë Lindi dhe Venera janë një çift që duket qartë se kalojnë një super kohë cilësore me njëri-tjetrin. Ata mund të konsiderohen pa frikë si turistët më simpatikë të showbiz-it shqiptarë pasi përveç axhendës së ngjeshur të angazhimeve të tyre artistike, gjejnë kohë edhe për të eksploruar vende dhe për të njohur kultura të reja.

Momentalisht ndodhen ne Tajlandë, por më herët ata kanë qenë në Maldive, Zanzibar (ku realizuan edhe klipin e këngës “Mwuah”), Itali, Paris, Greqi, Kroaci, Turqi, Hollandë, Gjermani, Amerikë, Egjipt pra me pak fjalë gjithë botën.
Se mos mendoni që po e ekzagjerojmë, hidhini një sy fotove më poshtë. E38A5EA0 CB0A 461C BE81 6CF7F70225B1
BFED7E0A CADA 46B3 AC4C 73D4DE5CFC5F
871F9FD4 46D6 4B5E 89AB CC2ED7C12859630BE79C 5396 48F8 83BF 6756F5088D1E

E83A99F5 8FE6 40D3 B4F4 A30D557721EDDA02D517 93B7 4A20 9EEA F0369270BC82DA32A39C 73EF 408D 9EC0 91CA56BBDA33B643CEBB F684 4C4C 8AFB 8C3C3A6601963A47512E E97A 4AA4 9A2B B586F84966E4683997FD A7FF 43BC 846A 70A8560C0CBC9DDE11A0 5DF9 41EE AE14 7CF3E523646469B04DD8 0607 4186 BE2A EFCFCFE46FC19ECEC01D D5E5 4BA0 BAA2 15C4B2B91BBDB6147CA3 A98D 46F4 BE6C AF4E5C8D4CCE7D12C5DA B9B6 41EE 99CE 364A0832D291

Të ngjashme