Ne protesten kunder rritjes se cmimeve,arrestohet konkurenti i “Love Story”

1 vit më parë

Ne protesten e zhvilluar perpara Kryeministrise nga qytetare kunder rritjes se cmimeve,pati arrestime(pse nuk habitemi)

Behet me dije se jane marre nga Policia e Shtetit 16 persona,ku nje nder ta eshte edhe Vilian Pjetri,23 vjecari konkurent ne emisionin e dashurise “Love Story”

Bashke me te arrestuarit e tjere,Viliani akuzohet per :

1-“Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Prishja e qetësisë publike”,

2-“Mosbindja ndaj urdhrit të punonjësit të policisë së rendit publik”

3- “Pengimi i qarkullimit të mjeteve të transportit”

Te gjitha keto te bera ne bashkepunim.

Të ngjashme