Kryefjala Logo

Në prag të dasmës, Klea Hutën e shqetëson diçka!

23 Maj, 2023 | 6:49 pm

Klea Huta ka lajmëtuar se do të organizojë dasmën e shumëpritur. Pas lindjes së djalit ata nuk kanë mundur ta bëjnë.

Ndonse si shumë vajza Klea ka merak kërcmin e çiftit. Ajo ka publikuar një video të një çifti që rrëzohen në mes të dasmës dhe ka bërë tag Elgitin duke i krahasuar me ta.

Mesa duket kërcimi që është kulminant në dasma nuk është pika e tyre më e fortë.

Të ngjashme