Kryefjala Logo

Në orët e para të mëngjesit,Rike debaton me Silvin për krevatin e Fatjonit

3 Mars, 2024 | 11:34 am

Meqënëse Meritoni nuk doli nga publiku prej shtëpisë së BBVA3,Farjon Kuqari mbajti fjalën e dhënë dhe braktisi lojën.

Mes shumë banorëve që u mërzitën për këtë vendim tijin,Rikja e përjetoi pak më shumë.
Kur banorët janë shtrirë për të fjetur pas Prime-it, Rike ka debatuar me Silvin për shtratin e Fationit. Ajo i është i lutur atij që të flejë ajo sonte tek shtrati i Fationit, ndërkohë që Silvi kishte lënë rrobat e tij për të fjetur aty.

Silvi: Mos ma bëj këtë pra.

Rike: Do flej unë aty.

Silvi K:am vendosur rrobat e mia.

Rike: Ke vendin aty.

Silvi: S’e kam më atë vendin. i thashë të gjithëve që do rri këtu. Vetëm të fle në living.

Rike: Silvi mos më bëj me nerva tani të lutem. Ti sot e gjete të zësh vendin e Fationit. Ik fle në living.

Të ngjashme