Kryefjala Logo

Në koncertin e Capital T do të jetë edhe ky reper i famshëm botëror

7 Gusht, 2023 | 12:02 pm

Capital T vazhdon të shkruajë historinë e muzikës në Kosovë. Në Time Capsule II do të jetë dhe reperi Akon, i cili pranoi ftesën për të ardhur në Prishtinë në 11 gushr.

Përpos faktit që është këngëtar i kalibrit botëror, Akon është një producent i shkëlqyer dhe filantrop i rrallë. Veprimtaria e tij për zhvillimin e Afrikës jehon fort në rrethet e punës zhvillimore të vendeve të botës së tretë

Disa nga hitet e tij janë “Right Now”, “Smack that”, “I wanna love you”, etj të cilat do të keni mundësi ti dëgjoni në Prishtinë.

IMG 5437

Të ngjashme