Kryefjala Logo

Në festivalin e RTSH-së Almeda nuk do të jetë vetëm…

24 Shtator, 2023 | 10:08 am

Kryefjala e tha e para Almeda Abazi do të jetë prezantuesja e edicionit të 62-të të festivalit të RTSH-së. Siç është bërë e ditur edhe nga drejtuesit e festivalit, këngëtarët kanë nisur me aplikimet e projekteve të tyre muzikore. Por në korridoret e Rtsh qarkullojnë thashetheme se Almeda Abazi, nuk do të jetë e vetme në skenë. Qarkullojnë lajme se djali që do ta shoqërojë është gjithashtu moderator dhe bëhet fjalë për Xhani Shqerrën. Nuk e dimë nëse të dy njihen më parë me njëri-tjetrin, por mund të jenë një dyshe goxha simpatike në skenë. Ndaj urime nga ana jonë!

IMG 7426

Të ngjashme