Kryefjala Logo

Ne fakt jo, Bora thjesht bëri ironi me Trixën!

1 Prill, 2022 | 9:24 pm

Ndonse të gjithë po prisnim dyshen e Borës dhe Trixës për publikimin e këngëve, por duket se Bora në të vërtetë nuk ka publikuar asnjë këngë.

Pak më parë ajo ka publikuar një story ku shkruan: Gëzuar 1 prillin! E pra pasi mori vesh se kur Trixa do publikonte këngën ajo thjesht u përpoq ti merrte vëmendjen.

Lëvizje e ulët në fakt kjo, Bora! U bë fiks si ata filmat amerikan me nxitëse tifozësh. Më mirë filloni ndonjë dramë të re!

4A75A546 D809 4FEA A040 53A2040A618E

Të ngjashme