“Ne duhemi dhe pike!” Donald dhe Beatrix me te sigurt se kurre!

7 muaj më parë

Mbremjen e djeshme banoret jane shprehur se lidhja e Donaldit dhe Beatrixes eshte thjesht nje loje e cila nuk do te zgjase pasi cifti te dale nga shtepia.

Por pasi kane degjuar keto cifti ka reaguar menjehere ku kane dhene deklarata shume te forta.

“Bëni çfarë të doni, kalleni shtëpinë, unë këtë djalë e dua, dhe ju e dini”, tha Beatrix.

Edhe Donaldi nga ana tjetër tha se këngëtarja ishte njeriu që ai pëlqente dhe donte.

‘’Unë e dua, më bën të ndihem mirë. Kam parë tëk kjo sinqeritet  që mbase nuk e kam parë tek askush nga vajzat e tjera. Kam të drejtën time dhe ajo që bëra do burrëri. Nuk lejoj askënd të përdorë këtë raport për lojë’’,- tha ai duke mos i përmbajtur as tonet e larta të zërit.

Të ngjashme