Në dasmën e babit, publikohet foto e Shkëlzen Berishës me të birin

2 muaj më parë

Sigurisht që dilema e javëve të fundit kanë qenë pyetjet nëse fëmijët e Shkëlzen Berishës kanë qenë të pranishëm n dasmë. Ka qenë Armina ajo që theu dyshimet duke treguar se kishte marrëdhënie shumë të mirë me ta dhe ishin të pranishëm.

Ndonse së fundmi në rrjet po qarkullon një foto e Shkëlzen Berishës me të birin gjatë ditës së dasmës. Ku duket se djali është rritur shumë.

E tani rrimë të qetë, ata kanë qenë në dasmën e babit!

Të ngjashme