Ne bëhemi gati për punë Ronela Hajati “harbohet” në Usa

4 muaj më parë

Ronela Hajati ndodhet në Usa dhe sot ka vendosur që ta shijojë jetën e natës si njeri i thjesht. Vetëm një orë më parë ku ne po vrapojmë për të kapur orarin zyrtar të punës, Ronela na përshëndet nga klubi ku shihet qartazi që po argëtohet.

”Përshëndetje të gjithë njerëzve në Europë që tani po ikin në punë”, shkruan Ronela në këtë foto në Instastory.

Sa prej jush në këtë momente e kanë zili Ronelën?!

Të ngjashme