Kryefjala Logo

Në BB VIP gjithë kohën bashkë, në Instagram as nuk ndiqen!

11 muaj më parë

Kiara dhe Luizi kanë fituar zemrat e njerzve ndonse i shohin si çift edhe pse s’janë. Aq sa na sollën ndërmend çiftet e krijuara vitin e kaluar Dagz Einxhel dhe Sarah PM.

Por ndryshe nga ata që ishin aktivë me Instagramët, këtë herë njerëzit që kujdesen për faqet e tyre as nuk e marrin mundimin të bëjnë Kiarën e Luizin follow.

Madje edhe postimet janë: hajde e fshehim. Ose thjesht edhe ata janë skeptik për këtë marrëdhënie

B2AFE59F 21BA 4DEB 85CE 24C59F290C2F

5E89834A D597 4511 9647 010FE0C8AF79

Të ngjashme