Kryefjala Logo

Ndryshimi rrënjësor i Greta Koçit…

12 Shtator, 2022 | 9:48 am

Që në moshë të vogël kur është shfaqur për herë të parë në skenë, e deri në ditët e sotme Greta Koçi nuk e ka ndryshuar asnjëherë (ose në shumë pak raste) ngjyrën e zezë të flokëve. Por me tu kthyer në Shqipëri, Greta ka vendosur të bëjë një ndryshim rrënjësor duke të look-ut të saj.
Tanimë nga një brune flokë zezë tanimë ajo është një brune me ngjyrë çokollatë, që e kanë ëmbësuar pafund.

274BBA1B 0BCB 4898 A1A8 F6460E13B300 C521FEA5 4C6C 4B58 BC52 D1935AA26E8A

Prej disa vitesh Greta Koçi është shkëputur nga Shqipëria duke jetuar në Vjenë të Austrisë, aty ku ka gjetur dhe dashurinë e jetës. Herë pas here kthehet në Shqipëri sidomos kur bëhet fjalë për ndonjë projekt të ri muzikor.

Të ngjashme