Kryefjala Logo

Ndryshimi drastik i Yll Limanit… Para dhe pas 6 muajve…

4 muaj më parë

Çdo njëri prej nesh, por mbi të gjitha personazhet publike duhet të kenë një imazh gjithmonë të kuruar. Vajzat dhe djemtë e showbizit kujdesen për peshën e format trupore dhe shpesh bëhen motiv për ndjekësit e tyre.

E njëjta gjë ka ndodhur dhe me yllin e momentit, Yll Limanin. Ai na ka befasuar me ndryshimin drastik që ka pësuar në trupin e tij, brenda vetëm 6 muajve palestër.

Nëse më parë s’ja dallonim muskujt  tashmë ai është totalisht i definuar dhe tërheqës. Madje duhet të themi një nga trupat më të bukur mashkullor. Një bravo për Yllin.

IMG 8408

 

Të ngjashme