Kryefjala Logo

Ndërron jetë ikona Italiane,Maurizio Costanzo

9 muaj më parë

Maurizio Costanzo ka vdekur.
Gazetari, moderatori, autori dhe skenaristi ishte 84 vjeç.
Ai vdiq të premten në Romë.
Lajmi vjen nga Italia dhe ka trishtuar mbarë opinionin publik.

Ai punoi për televizionin Italian deri në fund duke qënë shembull dhe idhull i shtetit të tij,por edhe për ne që e kemi përcjellë ndër vite.
U prehtë në paqe..

Të ngjashme