Kryefjala Logo

Ndërron jetë aktorja shqiptare me famë botërore Irena Pappas

1 vit më parë

Shuhet në moshën 96-vjeçare aktorja e njohur botërore Irena Pappas.
Irena është njohur si aktore greke por origjina e saj ishte shqiptare edhe pse biografët grekë e kanë kundërshtuar gjithmonë.

“Unë nuk mund ta lë këtë botë duke mos e thënë të vërtetën. Unë jam shqiptare. Kam lindur në vitin 1926 dhe mbiemri im fillimisht ka qenë Leleku”-ka thënë dijur vetë aktorja.

Madje edhe gjatë bisedimeve me aktorin tjetër shqiptar,Bekim Fehmiu,ajo e ka pranuar origjinën e saj.
Irena Leleku(Pappas) ka luajtur në 90 filma duke interpretuar role të ndryshme por më i shquari mbetet ai tek “Odiseu” me legjendën e Kosovës,Bekim Fehmiun.

Të ngjashme