Kryefjala Logo

Ndërroj hotel prej Azemit, Alba tregon si qendron e vërteta

22 Janar, 2024 | 4:53 pm

Azemi ka shprehur pëlqimin për Albën, ku sigurisht nuk kanë munguar deklaratat. Teksa Alba ka dalë nga BB VK thuhej se është besdisur prej tij. Madje, Alba ka folur në lidhje me fjalët që kanë qarkulluar se e ka ndryshuar hotelin për shkak të Azemit.

“Nuk është aspak e vërtetë, unë e kam ndryshuar hotelin, por jo për shkak të Azemit”, u shpreh ajo.

Ajo shtoi: “Azemin se kam takuar, por kam folur me të dhe jemi shokë shumë të mirë”.

Të ngjashme