Kryefjala Logo

Ndarjes të Amadeas dhe Haris ju vu vula në veprimin e tyre të fundit

29 Nëntor, 2023 | 7:47 pm

Teksa vetëm disa ditë më parë Amadea u shpreh në një intervistë për “Natën me Aulonën”, se nuk janë ndarë me Haris, veprimet tregojnë të kundërtën.

Me një vështrim tonin në Instagram kemi vënë re se dyshja tashmë nuk e ndjekin më njërit-tjetrin në këtë rrjet social.

Amadea madje nuk ka më as fotot dhe videot që kishte dikur me Harisin në profil.

F80C3E06 0570 4AD5 BB7A FE0630AEF440

EC15EC72 27CE 47AE 8C38 2DBFE3F18F9B

Të ngjashme