Friday, January 21, 2022

Latest Posts

Ndahen Donald dhe Beatrix: Eshte me mire te jesh vetem!

Pas spektaklit mbremjen e djeshme nga ngerci i krijuar mes Donaldit dhe Trixes ata kane vendosur te diskutojne se bashku!

E kam shumë të vështirë që të flas me ty, as nesër as pasnesër, as deri sa të mbaroj ky format”, i tha Donaldi.

‘Po e kthej nga të gjitha anët, mendoj se ti duhet të jesh vetëm’, thotë ai në një tjetër moment, duke vijuar me akuzat ‘më mirë të ta them atë që mendoj, në shumë raste ti je fëmijë’.

“Nuk jam unë as robot, as klloun ja ***** r***, kam dhe unë mendjen time”, vazhdoi Donaldi.

“Nuk po ta kërkoj këtë gjë, asgjë s’po të kërkoj tha më tej”, Beatriksa.

Në videot e tjera dëgjohet Donaldi që i thotë: “Mendoj se ti duhet të jesh vetëm.”

Latest Posts

Don't Miss