Kryefjala Logo

“Natën me Aulonën”, Kristi Pinderi: Unë dhe partneri po presim të bëhemi me fëmijë!

5 muaj më parë

Mbrëmjen e djeshme në “Natën me Aulonën” nga Aulona Musta ka qenë i ftuar aktivisti i LGBT Kristi Pinderi.Aulona e ka pyetur nëse ai dhe partneri kanë menduar për fëmijë, gjë që ky i fundit nuk e ka mohuar.

“Po jemi në proces, për tu bërë prindër. Është e bukur, është një aventurë e re që nuk e di njeri finalen. Sepse pavarësisht teknologjisë që të jep një sens të lartë kontrolli, në fund nuk është teknologjia që vendos.

Ata që besojnë tek perëndia, ata që besojnë në gjë tjetër e ka ajo në dorë në fund. Do të jetë me sugoraci dhe mezi po e presim”- ka thënë Kristi mes të tjerash.

Të ngjashme