Mozzik kopjon Loredanën…

3 muaj më parë

Ashtu siç dhe kishte premtuar, Mozzik ka publikuar këngën e tij me titull “Marilyn Monroe”.Kjo këngë është punuar nga Mixey ndërsa teksti u shkrua nga vet Mozziku. Por ajo që na bën përshtypje është që kënga është shkruar në gjermanisht, njëlloj siç këndon edhe ish partnerja e tij, Loredana.

Mos ndoshta Mozzik do të ecë në hapat e saj apo po synon të hyjë edhe në tregun gjerman?!..

Kjo mbetet për tu parë…

Të ngjashme