Motrat Istrefi veshin rrobat e njëra-tjetrës

1 vit më parë

Është ligj (ndoshta i pashkruar) por motrat do veshin gjithnjë rrobat e njëra-tjetrës. Dhe duket se të njëjtën gjë ndjekin edhe personazhet publikë.
Ne të Kryefjala.com kemi venë re që Nora dhe Era Istrefi kanë veshur të njëjtat xhinse, njëra në një videoklip (Nora në këngën “S’je my lifestsyle) dhe më pas Era në një dalje publike në fillimet e karrierës së saj.

Meqënëse Nora i ka veshur e para detyrimisht i bie që Era vazhdon të rrëmojë herë pas here në garderobën e motrës së saj të madhe (dhe mirë bën).

Tani nuk na mbetet gjë tjetër veçse ti shohim në një tjetër duet sëbashku.

Të ngjashme