Motra e Sarës tallet me Fifin pasi kjo e fundit e bëri për të qarë

1 vit më parë

Sarah Berisha filloi të qante në zë, duke thënë se nuk po luan me askënd dhe nuk e kupton pse të tjerët duhet të përzihen në punët e saj pasi Fifi shpërtheu në akuza drejt saj.

Për këtë ka reaguar nga jashtë edhe motra e Sarës, Ditea e cila është kthyer kundër Fifit.

“Dmth të mos puthemi më se na mërzitet Fifi. Wow. Shko o Fifi gjejë shoqet”, ka qenë reagimi i motrës së Sarës, Diteas.

Të ngjashme