Kryefjala Logo

Motra e këngëtares nga Kosova, pjesë e Big Brother VIP 3?

30 Dhjetor, 2023 | 4:50 pm

Prej ditësh tani më po fliten shumë emra personazhesh që do të bëhen pjesë e BB VIP. Në një Insta Live të realizuar nga Olti Curri, Fatma Haxhialiu, Andi Vrapi dhe Altin Berisha, gazetarët kan treguar se flitet që do të ketë dy prime ku do futen rreth 22 banorë.

Ndër të tjera një ndër emrat e përmendura si banore kanë thënë për motrën e Anna Kabashit, Artën. E cila sipas Oltit ka qenë e përfshirë në çdo problem të Anës, shkaku ka qenë vetë motra e saj.

Ndonse Arta duket një tip mjaft i hedhur dhe me siguri do ti japë shumë energji e mbase dhe debate shtëpisë të BB VIP.

Të ngjashme