Mos t’u mbetet merak. Detajin e shamisë që se çoi dot Elvana në Eurovizion e coi Albina…

5 muaj më parë

Shqipëria është kualifikuar në finalen e Eurovizionit dhe ky është një lajm që na gëzon e na bën të mendojmë se mund të kemi shanse edhe për një pozicion të mirë në Eurovision.

Por ajo që vumë re është se dhe Albina në performancën e saj kishte përdorur detajin e nxjerrjes së shamisë nga xhepi, atë që kishte zgjedhur edhe Elvana Gjata, por që për fat të keq u rendit e dyta në festival.

Por ky detaj u përfaqësua në mënyrë dinjitoze nga kolegia e saj kështu që asnjërit prej nesh mos t’i mbetet merak!

 

Të ngjashme