Kryefjala Logo

“Mos të të shkoj në mendje të më shkruash jashtë!”, zihen sërish Shqipja dhe Blerando

19 Janar, 2024 | 8:10 pm

Ditën e sotme Shqipe dhe Blerando kanë debatuar përsëri me njeri-tjetrin. Shqipja ka akuzuar Blerandon se ai nuk di të respektojë, dhe e ka kthyer me keq.

E më pas ajo i tha atij se as mos t’i shkojë mendja t’i shkruajë asaj kur të dalin jashtë, pasi Shqipja është e bindur se ai do ta bëjë këtë gjë.

Ndërsa Blerando ia ktheu se “a bën veç pak me më shku mendja”.

Të ngjashme