Kryefjala Logo

Mos ndoshta “brekët” janë një kod mes Julit dhe Eglës? Ky diskutim paska nisur vite më parë!

23 Janar, 2024 | 10:34 pm

Egla dhe Juli kanë patur diskutim banal e cila është kthyer në humor tani më. Egla i kërkon Julit mos zhvishet para saj.

Por a mos është ky një kod? Egla dhe Juli kanë bërë një humor ku në atë rast del Egla me brek në skenë. Kjo na bēn të mendojmë që është një debat i stisur.

Ose thjesht Egla po lan hakun me Julin.

Të ngjashme