Kryefjala Logo

Mos e besoni po deshët por Mathew Perry ndërroi jetë në ditën e lindjes së ish-it të tij, Julia Roberts…

4 muaj më parë

Matthew Perry ndërroi jetë të shtunën më 28 tetor në moshën 54 vjepare. Por kjo ditë rastisi të ishte ditëlindja e ish-partneres së tij, Julia Roberts.

Aktorja, e cila mbushi 56 vjeç dhe Perry ishin çift në mesin e viteve 1990. Perry shkroi në kujtimet e tij të vitit 2022, “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, se si aktorja thuhet se donte të merrte pjesë te seriali Friends, por vetëm nëse ajo ishte pjesë e një historie me Chandler Bing.

Kështu filloi një flirt tre mujor me fakset e përditshme. Kjo ishte para internetit, përpara telefonave celularë, të gjitha bisedat tona ishin me faks. Dhe ishin shumë, qindra.”, shkruan Perry në librin e tij. “Tri ose katër herë në ditë ulesha pranë faksit dhe prisja që letra e saj e radhës të vinte ngadalë.”

“Takimi me Julia Roberts ishte shumë për mua. Unë isha vazhdimisht i sigurt se ai do të më divorconte. Pse mos ta bënte?”, shkroi Perry në kujtimet e tij.

“Unë nuk isha i mjaftueshëm, nuk mund të isha kurrë i mjaftueshëm. Kështu që në vend që të merresha me agoninë e pashmangshme të humbjes së saj, u ndava me bukuroshen dhe brilanten Julia Roberts.”, shkruante i ndjeri Mathew Perry në librin e tij.

Të ngjashme