Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Mos e besoni po deshët por ky këngëtar ka qenë fiksimi i parë i Elhaida Danit

Ajo është sot një nga këngëtaret më në zë të showbiz-it shqiptar, ama dhe ajo në periudhën e saj të adoleshencës ka patur pëlqimet e saj. Por a e dini se cilin nga kolegët ka qenë “crush-i” i saj i parë?! Një dhe vetëm një … Ermal Fejzullahu

E ftuar në Jonida’s Room, Elhaida tha se”, kam frikë se ka qenë Ermal Fejzullahu, sepse në ato vite Ermali merrte pjesë në festivalet shqiptare dhe ishte shumë i famshëm. Unë ja këndoja të gjitha këngët”, ka thënë Elhaida duke na risjellë në memorie një nga këngët më të bukura të Ermalit “Për një dashuri”…

Madje pas këngës Elhaida e ka mbyllur rrëfimin duke thënë , “mos është ende një crush?!”

Latest Posts

Don't Miss