Kryefjala Logo

Morën para gjatë qendrimit në BB VIP Kosova? Flet ish konkurrenti

7 muaj më parë

Ish-banori i “Big Brother VIP Kosova”, Bruno Pollogati, ka dhënë së fundmi një intervistë për “Glamour Zone” ku ka folur për eksperiencën në “BBVK” si dhe i është përgjigjur disa deklaratave bombastike që ka bërë.

Më parë ai është shprehur se të gjithë banorët janë paguar për qëndrimin në “Big Brother”. Lidhur me këtë, ai është pyetur nga moderatorja se cila është shifra me të cilën ai vetë është paguar.

“Ka qenë një pagesë shumë e kënaqshme, të paktën flas për veten. Ka qenë një ‘x’ shifër me disa zero nga pas, por të saktë nuk mund të ta them për çështje etike”, ka thënë ai.

Të ngjashme