Monika Lubonja reagon per punen ne Bashkine e Tiranes: Nuk jam paguar 4 muaj!

3 muaj më parë

Diten e sotme Monika Lubonja eshte pyetur tek Shqiperia Live per skandalin e pagave dhe pushimin nga puna qe i eshte bere nga Bashkia e Tiranes gjate kohes qe ishte ne BB VIP.

“Kam kërkuar të më ndërpritet paga, ndaj nuk jam paguar për 4 muaj. Edhe sot që jam me juve jam e pa paguar dhe kjo mund të vërtetohet lehtësisht dhe kjo është fatkeqësia e opinionit që marrin diçka, e sjellin dhe e japin bruto”, ka thene Monika.

Të ngjashme