Kryefjala Logo

Momentin më historik të Kosovës, Ledri e ka tashmë në trup

22 Nëntor, 2022 | 3:16 pm

Ledri Vula ka shtuar në trupin e tij një tjetër tatuazh, kuptimi i të cilit është sa i bukur aq edhe i ndjerë.Ai lidhet me Kosovën e tij të shtrenjtë dhe me një nga momentet më deçisive të historisë së saj.
Bëhet fjalë për luftën e vitit 1999 dhe ndërhyrjen e forcave të NATO-s, të cilat ndihmuan në tërheqjen e pushtuesit serb nga Kosova. Këtë tatuazh të ri Ledri e ka ndarë me ndjekësit e tij në Instagram ku  ka shkruar: “Nato 99”…

7B07025C AC35 4682 86ED 8C1258A077B1

A nuk mendoni dhe ju që është një nga tatuazhet më të bukura të Ledrit?!

 

Të ngjashme