Momenti kur Kiara pengohet me këmbët e saj: Kam marrë informacione natën që dola!

6 muaj më parë

Kiara duket se ka zgjatur shumë debatin me Efin, nga i cili ka renë brenda me këmbët e saj. Kiara i ka thënë Efit se sa ka dalë ka marrë shumë informacione dhe ishte bërë tym nga vrulli i informacioneve.

Ndonse javën e kaluar në Fun Club ajo u shpreh se nuk kishte marrë pothuajse asnjë informacion shumë pak nga familjarët e saj. Sepse do ti marr në kohën e saj.

Tani Kiara duhet të ndajë mendjen: ka marrë apo nuk ka marrë informacione natën që doli nga BB VIP

Të ngjashme