Moderatorja shqiptare flet pa doreza: Nuk dua qe i dashuri te me paguaje darken!

1 vit më parë

 


D-Night me Dajana Shabanin, nisi me atmosferë, me këngë e me një mesazh të fuqishëm nga një grua për të gjitha gratë dhe vajzat në Shqipëri dhe jo vetëm.

“Unë jam në dilemë për barazinë gjinore, sepse unë nuk jam nga ato vajza që partneri im të më paguajë darkën, apo ai duhet tëjetë shtylla e shtëpisë time, por në fund unë dua barazi gjinore.E kam pak me pikëpyetje, sigurisht që dua që femrat të jenë të pavarura e shumë të forta, por gjithashtu mendoj se burrë dhe grua ngjan më mirë. Nuk e di pse ndoshta jam me të vjetrën, ndoshta jam gabim, por ky është mendimi im”.

Të ngjashme