Kryefjala Logo

Miriami edhe vetë habitet se si kaluan 15 vite nga ky moment deçiziv i karrierës së saj dhe Albanit …

8 Shtator, 2023 | 9:29 am

Miriam Cani karrierën muzikore e nisi me grupin gjerman “Preluders” ku i dha vëmendjen dhe famën e publikut ndërkombëtar.
Për publikun shqiptar, Miriam Cani u bë e njohur masivisht me këngën “Let me die with you”, dueti i parë me Alban Skënderaj, sot bashkëshorti i saj dhe asokohe do të ishte kjo këngë që do të paralajmëronte edhe lidhjen e çiftit. Por Miriami edhe vetë është habitur se si kaluan 15 vite nga publikimi i këtij dueti të tyre të parë, që ka pasuar me të tjera këngë të suksesshme. Sot ata janë prindër të dy fëmijëve dhe artiste tepër të afirmuar në trevat shqipfolëse.

IMG 6741

Të ngjashme