Mirë juria, po publiku si i komentoi finalistët dhe fituesit e “Dancing with the stars Albania”?

1 muaj më parë

Finalja e “Dancing with the Stars” është pritur me padurim, për të shpallur fituesin. Finalistët ishin; Megi Pojani, Elhaida Dani, Ardit Çuni dhe Sara Hoxha, ku fituese u shpall kjo e fundit. Ama si çdo konkurs edhe ky u shoqërua me polemika e diskutime.

Megi Pojani ishte ndër personazhet që arriti të bënte show nga fillimi në fund. Elhaida rrëmbeu dashurinë e Ledianit, Arditi shprehu talentin e tij e ndërsa Sara arriti të rrëmbente kupën për të mos u njohur vetëm si: partnerja e Ledrit.

Por sigurisht siç ka komente pozitive ka edhe nga ato negativet, duke treguar se njerëzit nuk kënaqen asnjëherë me asgjë.

Të ngjashme