Kryefjala Logo

Miku i Will Smith bën akuza të rënda për aktorin: E kapa në dhomë me një burrë!

3 muaj më parë

Të martën, më 14 nëntor, një burrë që pretendon se është ish-asistenti dhe miku i ngushtë i Smith, hodhi akuza të forta për Will Smith. Bilaal pohoi se një herë ai hyri në dhomë dhe pa Smith duke bërë seks anal me Duane.

Në një intervistë me Tasha K, Bilaal tha, “Unë hapa derën e dhomës së zhveshjes së Duane dhe atëherë e shoh Duane duke bërë seks anal me Will. Kishte një divan dhe Will ishte i përkulur mbi divan”.
Megjithatë, sipas TMZ, përfaqësuesi i Smith tha, “Kjo histori është tërësisht e fabrikuar dhe pretendimi është pa mëdyshje i rremë”. Gazeta shtoi gjithashtu se Smith po shqyrton marrjen e masave ligjore kundër Bilaal për akuzat e tij të guximshme.

Të ngjashme