Thursday, December 2, 2021

Latest Posts

Mikela gjuan me shpulle Jurgenin, ja reagimi i tij

Pak dite me pare Jurgeni ka ofenduar Mikelen duke i thene se eshte femer 5 mije lekshe. Kaq ka mjaftuar qe debati te agravoje dhe te vazhdoje edhe jashte studios.

Teksa kane dale te acaruar Mikela i eshte sulur Jurgenit duke i thene se ai eshte si vdekesire dhe mos guxoje te flas per te.

Teksa ai i ka thene: Je shume e lige!

Mikela e ka goditur me shpulle dhe ka ikur e irrituar. Ne anen tjeter Jurgeni nuk ka reaguar aspak dhe ka thene se eshte mjaft i qete.

Latest Posts

Don't Miss