Kryefjala Logo

Mihrija dhe Gili “rivale” përjetësisht…

15 Tetor, 2023 | 3:54 pm

Gili dhe Ilir Berani së shpejti do të përfshihen edhe në televizion.“Prive” ka mësuar se çifti i njohur do të vijnë së shpejti me një emision i cili ka të bëjë me muzikën.

Këta dy artistë nuk janë i pari çift artistësh që kanë një emision televiziv. Mihrije Braha dhe Naim Abazi kanë drejtuar prej vitesh emisione në mediat e Kosovës.

Andaj në këtë drejtim duket sikur rivaliteti mes Mihrijes dhe Gilit duket sikur s’do të marrë kurrë fund. Të dyja artistet janë konsideruar si rivale për vitet ‘90 atëherë kur karrierat e tyre ishin në kulmin e tyre.

Të ngjashme