Kryefjala Logo

Mes Tiranës apo Prishtinës, cilat janë planet e Sarah dhe PM?

28 Nëntor, 2023 | 2:18 pm

Pas lidhjes me Dj PM, pyetja që e mundonmë shumë Sara Hoxhën është se ku do të jetoj mes Tiranës dhe Prishtinës.

Në një “ask” me ndjekësit e saj në Instagram, dikush e pyet nëse ‘stresohet’ kur mendon se ku do të jetojë në një të ardhme me Dj PM.

Teksa Sarah përgjigjet duk shkruar se kjo është pyetja që i bëhet më shpesh, shton se zgjedhja për të është e vështirë ndaj ajo kërkon “të mesmen e artë”.

Lidhja në distancë ka vështirësitë e veta shpjegon ajo, pasi secili ka krijuar bazat në vendlindje, por për të qenë bashkë dhe të lumtur, gjithmonë ka një zgjidhje.

7F90FA25 B3CC 4890 A026 73A18D078581

Të ngjashme