Mes Stresit dhe Vedatit, cili fitoi çmimin e madh prej 200.000 Euro në Big Brother VIP Kosova

6 muaj më parë

Mbrëmja e sotme ka qenë plotë surpriza për 5 banorët që rezistuan në Big Brother VIP Kosova, Mbresa, Xhuli, Stresi, Vedati, Artani. Ndonse në fund dy finalistët e mbetur ishin Stresi e Vedati, pasi të parët u eleminuan Mbresa dhe Artani e pas tyre Xhuli.

Mes tyre ka qenë pikërisht Stresi fitues i Big Brother VIP Kosova i cili është mirëpritur nga publiku me shumë brohorima, duke u bërë kështu fitues i cmimit të madh prej 200.000 eurosh.

Epo urime!

Të ngjashme