Mes Qetësor-Kristi dhe Kiara-Olta kë nxjerr publiku kokë më kokë në nominim?

6 muaj më parë

Nita në Prime-n e kaluar, hapi “Kutinë e Pandorës”, dhe nxorri në televotim dy cifte lojtarësh, Kiara-Olta dhe Qetsor-Kristi, dyshet e konkurentëve kanë qenë në nominim përgjatë gjithë këtyre ditëve, teksa ndjekësit e programit kanë pasur mundësinë të votojnë ato që dëshironin të dilnin në nominim “kokë më kokë”.

Kiara dhe Olta shkojnë direkt në nominim, teksa publiku i kishte dhënë dyshes gati 86% të votave, ndërsa vetëm 14% e votave kishin shkuar për dyshen Kristi-Qetsor, me njerëzi që dukshëm që kanë qenë më pak të interesuar të shohin një përballje mes tyre.

Tani më na mbetet të presim cila do të largohet nga BB ditën e shtunë.

Të ngjashme