Mes mesazheve të Neymar Jr, kriset marrëdhënia Fero-Arbenita?!

2 muaj më parë

Marrëdhënua mes reperit Fero dhe modeles Arbenita Ismajli nuk është në momentet e saj më të mira.Arbenita ka publikuar mesazhin që ylli brazilian i futbollit Meymar Jr i ka dërguar asaj në Instagram. Bëhet fjalë për një fytyrë me zemra (emoji), të dërguar më datë 16 nëntor në orën 22:44 të mbrëmjes.
Por menjëherë mendja na shkoi tek Fero, si duhet të ndihet reperi ?!
Fero dhe Arbenita pas pushimeve në Dubai nuk ndiqen më në Instagram. Madje modelja në profilin e saj nuk ka asnjë foto me reperin, ndërsa ky i fundit ka vetëm një foto me Arbenitën, të postuar më 4 maj në ditën e lindjes së modeles…

Mos ndoshta ky vit po mbyllet me një tjetër histori ndarjeje?!

Të ngjashme