Mes Luizit, Kristit dhe Armaldos, ja cili u eleminua nga BB VIP

1 javë më parë

Të nominuarit e Big Brother VIP këtë javë ishin Armaldo, Kristi dhe Luizi pasi shkelën rregullat e BB duke u futur te tre ne tualet.

 

I pari që shpëtoi ishte Luizi, e mes Kristit dhe Armaldos u largua pikërisht Armaldo.  Ndonse kishte që në fillim e pati një rrugëtim plot supriza duket se rrugës së tij i erdhi fundi.

 

Të ngjashme