Mes Kiarës, Luizit, Mikelës dhe Dea Mishel, ja kush u largua nga BB VIP Albania!

2 javë më parë

Mbremja e sotme po ashtu ne BB VIP Albania ka qene plot polemika. Ndonse ne nominim kane qene Kiara, Mikela, Dea Mishel dhe Luizi.

Te gjithe kerkuan te dilte Luizi ama ai ishte i pari qe i shpetoi nominimit. E dyta ka qene Dea Mishel dhe mes Mikeles e Kiares ka lene shtepine Mikela.

Të ngjashme