Mes Antonetës dhe Shpatit, ja kush u largua nga Big Brother VIP

7 muaj më parë

Ndonse shoqeruar me shumë polemika, sigurisht mes katërshes Luiz, Elvis, Antoneta dhe Shpati dikush duhej të largohej.

Kanë qenë Visi dhe Luizi të shpëtuarit e parë. Ndonse mes Antonetës dhe Shpatit është larguar pikërisht Shpati nga BB VIP.

Edhe pse deri diku ishte parashikuar kështu edhe nga banorët.

Të ngjashme