Kryefjala Logo

Merret vendimi për të dyshuarin e vrasjes së TuPac

4 muaj më parë

Duane Keith Davis, i akuzuar për vrasje në vdekjen e Tupac Shakur në vitin 1996, deklarohet i pafajshëm në Las Vegas. Davis qëndroi në pranga ndërsa priste procedurat dhe i bëri me dorë gruas, djalit dhe vajzës së tij në galerinë e mbushur me spektatorë.

“I pafajshëm,” tha Davis kur gjyqtari i Gjykatës së Qarkut Clark Tierra Jones kërkoi pranimin e tij.Davis, 60 vjeç, është me origjinë nga Compton, Kaliforni.
Ai u arrestua më 29 shtator jashtë një shtëpie në periferi të Henderson, ku policia e Las Vegasit dha një urdhër kërkimi më 17 korrik, duke tërhequr vëmendjen e përtërirë për një nga misteret më të qëndrueshme të muzikës hip-hop.
Davis mbetet i burgosur pa lirim me kusht, nuk dëshmoi para jurisë së madhe që e paditi atë dhe nuk pranoi nga burgu të fliste me Associated Press.

Të ngjashme