Kryefjala Logo

“Meritoni të ka qejf ty”, Roza këshillon Sara Karaj

26 Shkurt, 2024 | 8:08 pm

Roza Lati dhe Erjola Doçi kanë këshillua banoren e re Sara Karaj, se si të futet më lehtë në lojë.

Sipas vajzave që kanë më gjatë në shtëpi, Meritoni shpërqendrohet lehtë dhe Sara duhet të hyjë në mes që t’i trazojë ujërat mes çiftit.

Sara: Po aludimi që filluan për mua te çifti Meriton Ilnisa. Erdhi Sara tha unë jam Rikja nr dy. Ma shpjego pak mua

Erjola: Ti mund të përfshihesh edhe për ndjesitë e tua s’ka naj gjë të keqe. Pse të pyetja unë sytë e saj a do të krijosh naj lidhje këtu

Sara: Ajo e ka me më shantazhu imazhin mua dhe me faktorizua mua

Erjola: Luaj

Roza: Meritonit i pëlqejnë gocat e bukura, më flet me tonalitet aq pervers

Juli: Nëse ti s’je pjesë e kësaj loje me dëshirë, atherë po të përdor. Prishja skemën

Erjola: Unë hodha dhe një llaf më pëlqen panorama që kam para syve

Juli: Nëse do, prishja skemën

Erjola: Zemër, Meritonit ja ka qejfi se e njoh nga jashtë

Roza: Nëse do me u fut është momenti të trazosh ujërat Merionit dhe Ilnisës.

Sara: Unë pa dasht janë trazu, nuk hy në mes…

Erjola: Po të lë ai hapësirë

Juli: Nëse nuk je tu e bo me dashje, po të përdorin ata

Sara: Dua ta mendoj mirë me hy në mes të çiftit në atë mënyrë të dal si një femër e keqe. Unë mund të hy, por jo për punë dashurie.

Erjola: Ata janë në një skemë

Sara: Nuk po hy për atë punë, thjesht dolën aludime. Nuk e bëra të madhe se duhet ti interesojë asaj jo mua. Të përdorë imazhin tim vetëm se unë jam single

Roza: Meritoni me këto gocat e bukura e lëshon pak vetën

Erjola: Po e lëshon içik shpejt

Roza: Është Meritoni që shpërqendrohet lehtësisht. Sesa të rrish e padukshme…

Të ngjashme