Kryefjala Logo

Merita Halili flet për sëmundjen e pashërueshme: Është e rrallë!

25 Prill, 2022 | 10:33 am

Këngëtarja e muzikës popullore, Merita Halili është shumë e rezervuar për jetën e saj private, ndonse për herë të parë ka folur për një sëmundje që ka.

“Është njē sëmundje autoimune që quhet Lupus, nuk ka qenë e përhapur në Shqipëri 2-3 veta mund ta kenë pasur, ka të bëjë me imunitetin. E kam minore, në lëkurë por e mbaj në kontroll dhe duhet të kujdesem mos rri shumë në diell”.

Ndonse ajo s’ka folur më parë duket se ka vendosur që tani më të tregojë hapur për diçka që e shqetëson.

Të ngjashme